Kristen Stewart Fan Club ' .
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristen Stewart Fan Club ' .

Kristen Stewart Hakkında Herşey.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!

YazarMesaj
Miss KauLitzz.
Admin
Admin
Miss KauLitzz.

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
 Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Imgleft0/0 Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Emptybarbleue  (0/0)

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Empty
MesajKonu: Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!     Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Icon_minitimeSalı Tem. 27, 2010 3:10 pm

16 Haziran'da , Los Angeles,California'da,The Twilight Saga:Eclipse'in özel bir gösterimi yapıldı.Film hakkında daha tam makaleler yazılmamışken, gösterime katılanlar düşüncelerini Twitter aracılığıyla aktardılar..ve film şimdiden birçok övgü topladı.

İşte film hakkında görüşleri içeren birkaç "tweet" :
Heidi, Twilight Facebook : "Size Eclipse'i seveceğinizi söylememe izin verin!"

Lauren, Twilight Facebook: "Şimdi Eclipse'i izledim.Harikaydı! David Slade'e bu kitabı ve filmi en iyisi yaptığı için teşekkürler."

Twilight Lexicon: "Tüm site yöneticileri Eclipse'i IMAX'de izledik.Hepimiz Oprah Show'dan Loris'in yazısına %100 katılıyoruz."

Twilighters Anonymous: "Spoiler vermeyeceğim ama Eclipse şimdiye kadarki 3 filmin en iyisi.Film çok iyi çekilmiş ve dövüş sahnesi tüylerinizi ürperticek."

Taryn Ryder, E! Online: "Eclipse hakkında 'tweet'lemeye izinli değilim ama film çok iyi olduğundan bu sayılmaz.Bu %100 en iyisi.filmden hoşnut olarak çok şaşırdım."

BUZZNET: "Eclipse gösterimini izledik.Duygusal bir aşk hikayesi için çok komikti.Yarın,film kadrosu ile olan röportajlarımızı canlı bir şekilde tweetleyeceğiz."

Joshua Horowitz, MTV: "Eclipse'i izledim ve bundan daha fazlasını söyleyebileceğimi sanmıyorum.Risk alarak 3 filmin en iyisi olduğunu söylüyorum."

Steve Weintraub, Collider.com: "Eclipse IMAX harikaydı.Serideki en aksiyonlusuydu.Ayrıca kurtadam efektleri New Moon'dakinden çok daha iyiydi.Hayranlar buna bayılacak."

George Roush, LatinoReview.com: "Eclipse,Twilight filmlerinin en iyisi.Efektler çok daha iyiydi ve dövüş sahnesi de çok havalıydı.Aşk ve seks hakkında konuştular."

Shaun Robinson: "Eclipse'i izledim!HARİKA! Bir çok aksiyon var ve bayanlar ve erkekler her zamankinden daha ateşli görünüyorlar"

https://kristenstewart-tr.1talk.net

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!
1 sayfadaki 1 sayfası