16 Haziran'da , Los Angeles,California'da,The Twilight Saga:Eclipse'in özel bir gösterimi yapıldı.Film hakkında daha tam makaleler yazılmamışken, gösterime katılanlar düşüncelerini Twitter aracılığıyla aktardılar..ve film şimdiden birçok övgü topladı.
İşte film hakkında görüşleri içeren birkaç "tweet" : Heidi, Twilight Facebook : "Size Eclipse'i seveceğinizi söylememe izin verin!"
Lauren, Twilight Facebook: "Şimdi Eclipse'i izledim.Harikaydı! David Slade'e bu kitabı ve filmi en iyisi yaptığı için teşekkürler."
Twilight Lexicon: "Tüm site yöneticileri Eclipse'i IMAX'de izledik.Hepimiz Oprah Show'dan Loris'in yazısına %100 katılıyoruz."
Twilighters Anonymous: "Spoiler vermeyeceğim ama Eclipse şimdiye kadarki 3 filmin en iyisi.Film çok iyi çekilmiş ve dövüş sahnesi tüylerinizi ürperticek."
Taryn Ryder, E! Online: "Eclipse hakkında 'tweet'lemeye izinli değilim ama film çok iyi olduğundan bu sayılmaz.Bu %100 en iyisi.filmden hoşnut olarak çok şaşırdım."
BUZZNET: "Eclipse gösterimini izledik.Duygusal bir aşk hikayesi için çok komikti.Yarın,film kadrosu ile olan röportajlarımızı canlı bir şekilde tweetleyeceğiz."
Joshua Horowitz, MTV: "Eclipse'i izledim ve bundan daha fazlasını söyleyebileceğimi sanmıyorum.Risk alarak 3 filmin en iyisi olduğunu söylüyorum."
Steve Weintraub, Collider.com: "Eclipse IMAX harikaydı.Serideki en aksiyonlusuydu.Ayrıca kurtadam efektleri New Moon'dakinden çok daha iyiydi.Hayranlar buna bayılacak."
George Roush, LatinoReview.com: "Eclipse,Twilight filmlerinin en iyisi.Efektler çok daha iyiydi ve dövüş sahnesi de çok havalıydı.Aşk ve seks hakkında konuştular."
Shaun Robinson: "Eclipse'i izledim!HARİKA! Bir çok aksiyon var ve bayanlar ve erkekler her zamankinden daha ateşli görünüyorlar"